Szolgáltatások

Felvonófülke gyártás

Az általunk gyártott felvonófülkék megfelelnek a legmagasabb esztétikai és műszaki elvárásoknak. A tervezői munkát minden részletre kiterjedő igényfelmérés előzi meg. Ennek során megismerkedünk a megrendelő igényeivel, valamint saját ötleteinkkel, tanácsainkkal segítünk egy optimális fülke kialakításában. A hajlított acéllemez fülkék gépi ajtó fogadására előkészített egyoldali, átjárós és diagonál elrendezésű bejárattal rendelkeznek és a hasznos terhelés szerint 320 kg-tól 1250 kg-ig terhelhetőek. Az előtervezett sablonok segítséget nyújtanak a választásban, de egyedi igényeket is megvalósítunk.

Felvonófülke burkolás, modernizáció

 A Szász Belsőépítész Kft. vállalja felvonófülkék burkolását Formika, Maxplatt vagy nemesacél anyag felhasználásával. A burkolatok rögzítése és tagolása pattintós fém díszléccel, tépőzárral vagy tükrös szálcsiszolt látvány fúgával történik. A mennyezet díszítő elemek számtalan különleges formája megtalálható a kínálatunkban, melyek anyaga szintén választható. Modernizáció során a fülke burkolatát lecseréljük a megrendelő igényei szerint, ill. műszaki átalakítás utáni burkolat kialakításokat végzünk a felvonó berendezést gyártó cég alvállalkozójaként.

Felvonó portál gyártás

Cégünk vállalja felvonó berendezések portál burkolatának gyártását és helyszíni szerelését. A burkolat anyaga nemesacél lemez vagy RAL színskálából választott színre szinterezett acéllemez. A portálok 1000-2500 mm szélességben készülnek a felvonó berendezés ajtónyílás szélességének megfelelően. A felvonó portálok tervezésénél fontos szempont a megbízható felfogatás, mely nem látható kötőelemek alkalmazásával készül megjelenésében merőleges ill. fokos kivitelben egyaránt.

Mozgólépcső és mozgójárda burkolás

 A Szász Belsőépítész Kft. vállalja mozgólépcsők oldal és/vagy alsó burkolatának gyártását LV1,5 mm-es 220-as szálcsiszolt nemesacél lemez anyagból, megrendeléstől függően energiatakarékos vagy Spot lámpatesttel szerelve. Az oldalfal burkolat választható flott tükör anyagból is, mely vastagsága, színe és csiszolása a megrendelő igényeihez képest kialakítható. Ajánlatunkban szerepel a mozgólépcsőt kiegészítő védőkorlát felszerelése, mely polírozott vagy szálcsiszolt kivitelben egyaránt megrendelhető.

Felvonófülke és akna ajtólap gyártás, burkolás

A cégünk által gyártott felvonófülke és akna ajtólapok a felvonó berendezést gyártó cég műszaki dokumentációja és követelményei szerint készülnek. Az acél ajtólapok külső megjelenése horganyzott, alapmázolt vagy RAL színskála szerint szinterezett felület lehet. Az acél ajtólapokon kívül gyártunk anyagában megmunkált nemesacél ajtólapokat, vagy szendvics szerkezetű acél és nemesacél kombinációjú ajtólapokat is. Újdonságnak számítanak a biztonsági üvegből készült felvonó fülke és akna ajtólapok, melyek igazodnak a komolyabb esztétikai elvárásokhoz.

Bel- és kültéri korlátgyártás

Az általunk gyártott bel- és kültéri korlátok igényes kidolgozásúak, melyek standard kivitelben alapmázolt, horganyzott vagy RAL színskála alapján szinterezett felülettel rendelkeznek. Választékunkban megtalálhatóak a nemesacél anyagból készült szálcsiszolt, polírozott vagy pácolt korlátok is, melyek a legújabb technológiával gyártott egyedi termékek. A gyártást minden részletre kiterjedő egyeztetés előzi meg, melynek során a megrendelő kezébe foghatja a megtervezett korlát mintát, hogy annak alak és felület kialakítása igényei szerint történjen.

Egyedi belsőépítészet

Cégünk vállalja egyedi belsőépítészeti munkák kivitelezését műszaki dokumentáció alapján, hangsúlyozottan nemesacél és üveg felületek alkalmazásával. Törekszünk a kötőelem használata nélküli vagy rejtett csavarozású kialakításokra, ahol a termék ezt lehetővé teszi.

Műszerdoboz és terminál gyártás

 A Szász Belsőépítész Kft. által gyártott műszerdobozok alapvetően a megrendelői követelmények szerint tizedes pontossággal tűrésezett alak és furat helyzetűek. Megjelenésükben a szinterezett felülettől egészen a legmagasabb igényeket kielégítő metál fényezett felületig széles skálában szerepel kínálatunkban. Termékeink között találhatóak a terminálok, melyek nagyobb terjedelműek és ötvözik a nemesacél ill. szinterezett felületek alkalmazását. Ezek alakja és megjelenése a megrendelő elvárásainak megfelelően kerül kialakításra.